Expoquimia

Reunirà una àmplia secció del sector químic espanyol, un dels més dinàmics i productius de l’economia espanyola

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Barcelona
Adreça:

Fira de Barcelona

Inici:
 | 
Expoquimia

Fira de Barcelona ha decidit tornar a ajornar la 19a edició de Expoquimia, el Saló Internacional de la Química, que estava previst per al desembre de 2020. Així, Expoquimia tindrà lloc del 14 al 17 de setembre de 2021 al recinte de Gran Via, simultàniament amb Equiplast, el Saló Internacional de Plàstics i Cautxú i Eurosurfas, el Saló Internacional de Tractament de Superfícies.

La decisió es va prendre davant de la situació actual generada per COVID-19 amb l'objectiu de celebrar un esdeveniment important en un entorn que s'espera que sigui més propici.

Amb una participació esperada de més de 300 expositors, Expoquimia 2021 reunirà una àmplia secció del sector químic espanyol, un dels més dinàmics i productius de l’economia espanyola. L'esdeveniment presentarà així, amb la col·laboració de FEIQUE (Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola), la contribució del sector a l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides a l'espai Smart Chemistry Smart Future.

La celebració conjunta d’Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas configura la principal plataforma firal de química aplicada al sud d’Europa, on es presenten totes les iniciatives que apunten a les tendències futures de tres sectors fonamentals per al desenvolupament socioeconòmic.

Consulteu més informació

Agenda