ACCIÓ Startup Forum i Tech Spirit Barcelona, l'espai per connectar inversors i emprenedors

Descarregar Pdf
Captura de pantalla 2021-11-15 a las 9.34.59
Esto es una imagen

Després de 25 edicions, el tradicional Fòrum d'Inversió i els Startup Hub Events d'ACCIÓ fan un pas endavant per transformar-se en un esdeveniment massiu i amb més audiència que mai.

El nou ACCIÓ Startup Forum connectarà inversors i startups en diverses activitats els propers 22 i 23 de novembre, en el marc del Tech Spirit Barcelona, unes jornades que tornaran a unir el conjunt l'ecosistema emprenedor i innovador de casa nostra de manera presencial.

Startups to Funding: Connecta amb el teu inversor ideal
Busques finançament? Participa a la sessió Startups to Funding, el principal networking del Tech Spirit Barcelona. Reuneix-te durant 10 minuts amb algun dels 60 inversors més representatius de Catalunya. Registra’t a la plataforma i sol·licita reunions amb l’inversor que més t’interessi.

Catalan Pitch Competition: Vine a votar la ‘Startup catalana de l’any’
Vols conèixer les startups amb més potencial? Vine a escoltar els seus pitches durant la Catalan Pitch Competition, una oportunitat per descobrir i votar a 24 projectes tecnològics dels àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i les deep tech. Al final de la jornada descobrirem la Startup catalana de l’any!

Fireside Chats: Taules rodones per inspirar-te
El Tech Spirit Barcelona servirà per retrobar tot l’ecosistema de manera presencial en dos dies farcits d’activitats i ponents de primer nivell. ACCIÓ hi organitza diverses taules rodones amb la presència d’empreses capdavanteres establertes a Catalunya com Microsoft, Porsche Digital, Wallbox o Factorial, entre d’altres.

Consulteu més informació