Catàleg de startups amb més projecció de Catalunya

Descarregar Pdf
Captura de pantalla 2021-11-25 a las 11.53.05
Esto es una imagen

Les 50 empreses que conformen aquest catàleg són algunes de les companyies emergents amb més projecció de Catalunya. Totes elles destaquen pel seu caràcter diferencial i valor innovador, pel seu impacte social i per la implicació de l’equip emprenedor.

Enguany, l’ACCIÓ Startup Forum ha substituït el tradicional Fòrum d’Inversió amb l’objectiu de guanyar visibilitat en un nou esdeveniment massiu i presencial. D’entre totes les startups del catàleg, se n’han seleccionat 24 dels àmbits de la salut, les TIC i les deep-tech i que presentaran el seu projecte en la Catalan Pitch Competition, una de les activitats incloses dins l’ACCIÓ Startup Forum.

Les startups que participaran en la Catalan Pitch Competition tenen perfils molt diversos, de manera que a més de donar oportunitats a projectes inicials, també es dona suport a aquells que ja han assolit una certa maduresa i als quals els cal un impuls per aconseguir el creixement esperat.

Aquest gran aparador que és l'ACCIÓ Startup Forum, que se celebra en el marc del Tech Spirit Barcelona, dona a les startups una gran oportunitat per donar-se a conèixer i fer networking amb inversors.

Consulteu més informació