Convocatòries S2B Tech4Climate i S2B Health&Care

Descarregar Pdf
Captura
Esto es una imagen

Ship2B ha obert les convocatòries dels seus programes d'acceleració i inversió per a startups S2B Tech4Climate i S2B Health&Care, dirigits a startups d'impacte dels sectors de sostenibilitat i medi ambient i salut i millora de la qualitat de vida de persones vulnerables.

Aquests programes d'acceleració i inversió ofereixen un acompanyament personalitzat per a cada projecte amb assessorament de professionals de primer nivell, en dues vies, segons les seves necessitats:

•Investment readiness: després d'un diagnòstic personalitzat, es marcaran unes fites a aconseguir, de les quals es derivarà un pla d'acció. Des de Ship2B, a través de diferents activitats formatives i mentories i la seva xarxa d'experts, es donarà suport en el desenvolupament d'aquest pla que ha de tenir com a objectiu enfortir la companyia per a captar l'interès dels inversors.

•Corporate venturing: es realitza un acompanyament personalitzat, tant de la startup com de la corporate, per a dissenyar, negociar i implementar una col·laboració reeixida entre ells. Aquesta col·laboració es tradueix, en molts casos, en la realització d'un pilot que permeti testar i mesurar resultats per a millorar amb els aprenentatges i fer possible la implementació a escala del projecte.

El termini per a presentar candidatures finalitza el 10 de febrer de 2022.

Consulteu més informació