Innovation Day Energia - Convocatòria per 'solucionadors' als reptes de les empreses

Descarregar Pdf
Captura1
Esto es una imagen

La Xarxa d’R+D+I Energy for Society (XRE4S), la Comunitat RIS3CAT Energia i el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya organitzen una nova edició de l’Energy Innovation Day, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre en format presencial a l’edifici Ca l’Alier (C/ Pere IV 362, Barcelona).

En el marc d’aquesta jornada d'innovació, que busca posar en contacte l’oferta tecnològica i les necessitats de les empreses i inversors, s’ha dissenyat un fòrum en el qual les start-ups i agents de recerca i tecnològics presentin solucions tecnològiques innovadores en el camp de l’energia a una sèrie de reptes empresarials prèviament establerts. En el següent enllaç podeu trobar els reptes empresarials que busquen solució.

Els investigadors i start-ups que vulguin presentar la seva solució innovadora, cal que mostrin el seu interès abans del 10 de novembre tot complimentant la presentació en el següent enllaç.

Durant l’esdeveniment es presentaran solucions en format pitch de curta durada (5 minuts) que es seleccionaran prèviament entre totes les sol·licituds rebudes.

Dades clau dels call solucionadors:

- Data límit: 10 de novembre
- Qui? Start-ups constituïdes i agents de recerca i tecnològics
- Què? Solució innovadora
- Contacte: jtarres@irec.cat

Tant si voleu presentar solucions com si només voleu participar d’assistents us podeu inscriure al següent enllaç.

Consulteu més informació