Oberts els Premis EmprenedorXXI

Descarregar Pdf
Premis_EmprendedorXXI
Esto es una imagen

CaixaBank obre una nova edició dels Premis EmprenedorXXI, una convocatòria de referència en l'ecosistema emprenedor que enguany aconsegueix la seva 15a edició. Els guardons estan impulsats per CaixaBank, a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, i són cootorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de ENISA.

En aquesta edició, es lliuraran 19 guardons a nivell territorial a les empreses de nova creació amb major impacte en el seu territori: 17 a Espanya (un per comunitat autònoma) i 2 a Portugal (zona nord-centre i Lisboa-sud i Illes). En aquesta fase, els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 6.000 euros.

En paral·lel, es premiarà a les empreses, de qualsevol territori, que ofereixin les millors solucions a alguns dels reptes actuals per a l'entitat i per a la societat en general. Les empreses seleccionades per a aquesta categoria obtindran un premi en metàl·lic de 25.000 euros. En total, s'han definit un total de 6 reptes:

- Banca XXI. La transformació digital i tecnològica del sector financer: Solucions innovadores que aportin valor a l'oferta de productes i serveis del sector financer (banca i assegurances).
- Ciutat XXI. Ciutats més sostenibles, segures, connectades i adaptades: Dirigit a empreses que plantegin solucions per a fer que les ciutats i pobles on vivim siguin més sostenibles, segurs, connectats i amb mobilitat adaptada.
- Planeta XXI. La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions: Aquest repte busca propostes innovadores que ajudin a trobar la millor solució per a un estil de vida menys agressiu amb els recursos naturals.
- Salut XXI. Assegurar l'envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia: Aquest repte es dirigeix a sectors com el agetech, ciències de la vida, e-health, mobilitat reduïda, turisme sènior, esport, fitness… En definitiva, es tracta d'innovar en tot allò que ajudi a millorar la salut dels ciutadans a través de la tecnologia.
- Llavor XXI. Transformació digital i innovació en el sector agroalimentari: Solucions tecnològiques relacionades amb la indústria agroalimentària per a establir una producció més eficient, efectiva, sostenible i saludable.
- Viu XXI. Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i oci: Solucions que ajudin a la reactivació del sector, així com nous models de negoci innovadors i solucions que contribueixin a la seva digitalització.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 3 de desembre de 2021.

Consulteu més informació